vila-kristina-1
VILA KRISTINA - DASIA
Apartmanska vila, skladnog izgleda i arhitektonskog rešenja sa velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima u sopstvenom vrtu, ograđenom i odvojenom od glavne ulice Dasije
vila-limani-krf-1
VILA LIMANI - KASIOPI
Elegantna vila sa bazenom, smeštena u centru gradića iznad same obale u blizine turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. Najlepša plaža – Bataria, jedna od brojnih u Kasiopiju, udaljena je samo 200m.
vila-nelly-krf-1
VILA NELLY - KASIOPI
Vila sa bazenom, smeštena na samoj plaži Kalamiona, prelazi se lokalni put, u centru Kasiopija. Vila je udaljena 150m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.
vila-alexandra2-krf-1.jpg
VILA ALEXANDRA 2- DASIA
Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos.
vila-alexandra3-krf-1
VILA ALEXANDRA 3 - DASIA
Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos
vila-alexandra1-krf-1
VILA ALEKSANDRA 1 - DASIA
Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos
vila-sotiris-krf-1
VILA SOTIRIS - KASIOPI
Prelepa vila u centru Kasiopija, udaljena 100 m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima, kafeterijama od kojih neki rade celu noć.
vila-vasiliki-krf-1
VILA VASILIKI - BARBATI
Vila Vasiliki nalazi se u centru Barbata i na oko 200 metara od plaže.
vila-platania-krf-1
VILA PLATANIA - DASIA
Vila Platania nalazi se na oko 5-7 minuta hoda od plaže i oko 600 metara od centra Dasije.
vila-minas-krf-1.jpg
VILA MINAS - DASIA
Vila Minas nalazi se u centru Dasije, na oko 200 metara od plaže.
vila-eleni-krf-1
VILA ELENI - IPSOS
Vila Eleni nalazi se na oko 250 metara od plaže i na oko 350 metara od centra Ipsosa.
vila-alexakis-dasia-krf-0
VILA ALEXAKIS - DASIA
Vila Alexakis nalazi se u centru Dasije, na oko 100 metara od plaže.
vila-janis-krf-1
VILA JANIS - DASIA
Vila Janis se nalazi u mirnom delu Dasije sa izvanrednim pogledom na more, udaljena od plaže 7-8 minuta laganog hoda i 5-6 minuta od centra Dassie.
vila-mariana-krf-1
VILA MARIANA - KASIOPI
Vila Mariana je skromno opremljena, "C" kategorije po lokalnoj kategorizacij. Iako skromnog sadržaja, ova vila ima izuzetnu lokaciju. Smeštena je u mirnoj uličici u samom centru Kasiopija, 50m od gradske plaže, sa prelepim cvetnim vrtom.
vila-eli-krf-1
VILA ELI - KASIOPI
Vila Eli je "B" kategorije, i sastoji se od dve vile: Vile Eli 1 i 2. Ove vile imaju privilegovan položaj, i nalaze se u centru mesta Kasiopi, iza same promenade i lučice sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć.
vila-andreas-krf-1
VILA ANDREAS - KASIOPI
Vila Andreas je veoma prijatna vila smeštena u mirnoj uličici u samom centru Kasiopija, 100 m od centra, 250m od gradske plaže.