I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PRAKSITELIS NIKIANA
Vila se nalazi u mestu Nikiana, udaljena oko 10km od glavnog grada Lefkasa, idealno je pozicionirana, nalazi se na samoj obali mora, iz spavaće sobe se izlazi direkno na plažu.
VILA TANASIS LIGIA
Vila se nalazi na samom ulasku u mesto Ligia, izdvojena u mirnom delu blizu mora, udaljena je oko 400m od glavne ulice sa restoranima i prodavnicama i oko 150m od plaže.
VILA TEODORA
Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta od 5e dnevno).
VILA MARINOS
Svi studiji su opremljeni su klima uređajem čije se korišćenje ne doplaćuje, satelitskim TV-om , Wifi - internet, fenom za kosu, pegla, daskom za peglanje, balkonom u spavaćoj sobi.
Vila Nick The Greek
Vila Nick The Greek se nalazi u centru Nidrija, u glavnoj ulici na šetalištu. Od mora je udaljena oko 70 m, a od gradske plaže oko 500 m.
VILA ALTINA - VASILIKI
Vila Altina se nalazi u delu Vasilikija tzv. Pondi, sa prelepim pogledom na ceo zaliv Vasiliki. Udaljena je samo 30 m od peščane plaže.
vila-katerina-lefkada-1
VILA KATERINA - VASILIKI
Vila Katerina se nalazi u mestu Vasiliki na Lefkadi. Od čiste peščane plaže je udaljena oko 10 m a od luke i glavne šetačke zone 60 m.
vila-makis-lefkada-1
VILA MAKIS - VASILIKI
Vila Makis se nalazi na samo 50 m od peščane plaže Vasiliki na Lefkadi.
vila-spiros-lefkada-1
VILA SPIROS - KYMA - VASILIKI
Vila Spiros – Kyma se nalazi u mestu Vasiliki na Lefkadi. Od plaže je udaljena oko 70 m i nalazi se nedaleko od centra grada.
vila-takis-lefkada-1
VILA TAKIS - VASILIKI
Vila Takis se nalazi u delu Vasilikija tzv. Pondi, sa prelepim pogledom na ceo zaliv Vasiliki. Udaljena je samo 40 m od peščane plaže.
vila-vassia-lefkada-1
VILA VASSIA - NIDRI
Vila Vassia je prelepa i komforna vila, smeštena u najmirnijem delu u samom centru Nidrija, neposredno uz glavnu ulicu, na 50 metara od obale, a na samo 200 metara od šljunkovite plaže.
vila-eleni-lefkada-1
VILA ELENI - NIDRI
Vila Eleni se nalazi u samom centru Nidrija, u glavnoj ulici na šetalištu. Udaljena je svega 50 m od mora i oko 400 m od plaže.
vila-gatsulis-lefkada-1
VILA GATSOULIS - NIDRI
Vila Gatsoulis se nalazi u mirnom delu gradića Nidri, idealna za letovanje. Udaljena je oko 200m od mora i 100m od glavne ulice.
vila-metropol-lefkada-1
VILA METROPOL - NIDRI
Smešten u mirnom okruženju, 100 m od centra Nidrija, 150m od mora i 450m od lepe šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Apartmanska vila ima wi-fi internet, nema parking.
vila-metropol-lefkada-1
VILA METROPOL - NIDRI - paket bus/smeštaj
Vila Metropol se prostire na tri sprata i stavlja na raspolaganje dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i trokrevetne i četvorokrevetne apartmane.
vila-elpida-lefkada-1
VILA ELPIDA - NIDRI
Vila Elpida je svakako naš predlog ukoliko želite letujete na Lefkadi. Vila je smeštena u mirnijem delu mesta, okružena zelenilom, na oko 450 metara od centra mesta i na 5-8 minuta hoda , što predstavlja jednu od mnogih pogodnosti koje ovu vilu čine privlačnom za goste.
vila-jorgos-lefkada-1
VILA JORGOS 1 - NIDRI
Vila Jorgos 2 je udaljena 250 metara od plaže, dok je prva prodavnica već na 100 metara udaljenosti.
vila-jorgos2-lefkada-1
VILA JORGOS 2 - NIDRI
Vila Jorgos 2 se nalazi na 30m od mora i oko 300m od centra grada. Ima svoje ležaljke i suncobrane koji se doplaćuju na licu mesta.
vila-thalero-lefkada-1
VILA THALERO - LIGIA
Vila Thalero se nalazi u širem centru Ligije i na oko 300 metara od mora.
vila-vasilis-lefkada-1
Аутоматски нацрт
Vila Vasilis se nalazi na oko 300m od centra, na oko 70m od mora , i na oko 300m od plaže.
vila-mihalis-lefkada-1
VILA MIHALIS - VASILIKI
Vila Mihalis se nalazi u mirnom okruženju, na oko 200 metara od plaže i na oko 400 metara od luke i centra Vasilikija.
vila-nidri-bay-lefkada-1
VILA NIDRI BAY - NIDRI
Vila Nidri Bay se nalazi 100m od centra Nidrija, preko puta mora.
vila-cosmos-lefkada-1
VILA COSMOS - NIDRI
Vila Cosmos se nalazi u centru Nidrija i na oko 100m od plaže.
vila-katopodis-lefkada-1
VILA KATOPODIS - NIDRI
Vila Katopodis se nalazi u centru Nidrija i na oko 100 m od plaže.
vila-la-minute-lefkada-1
VILA LA MINUTE - NIDRI
Vila La Minute nalazi se u mirnom, zelenom okruženju, na svega stotinjak metara od strogog centra, oko stopedeset metara od mora i na oko trista metara od gradske plaže.
vila-katina-lefkada-1
VILA KATINA - NIDRI
Vila Katina se nalazi na sopstvenoj plaži, na ulasku u Nidri (početak kružnog puta, udaljena od centra oko 950 metara i od naše lokalne agencije oko 500 metara), potpuno izdvojena od gradske vreve i saobraćajne gužve, okružena zelenilom i mediteranskim cvećem.
vila-alexandros-lefkada-1
VILA ALEXANDROS - NIDRI
Vila Alexandros, starijeg datuma, nalazi se na samoj obali, u pešakoj zoni uz more, na svega stotinjak metara od centra i uz more, na oko 600 metra od najbliže, gradske, plaže. Svi studiji i apartmani imaju pogled na more i bazen.
vila-kostas-lefkada-1
VILA KOSTAS - NIDRI
Vila Kostas se nalazi na samom ulazu u Nidri, na oko 1250 metara od centra letovalista i na oko 60 metara od mora.
Vila-Panos-Lefkada-0
VILA PANOS - NIDRI
VILA PANOS Perigiali – Nidri nalazi se u mestu Perigiali. Na samo 150 metara od plaže, do vile se stiže uzbrdicom od oko 50 metara.
vila-filios-lefkada-1
VILA FILIOS - NIDRI
VILA FILIOS se nalazi u centralnom delu turističkog mesta Nidri. Od obale je udaljena 80m, a od gradske plaže u Nidriju oko 350m.