HOTEL ANTHENA 3*
Hotel Anthena 3* je novoizgrađeni objekat u modernom stilu koji se nalazi u srcu grada Skiatosa, na samo 100 m od glavne šetačke ulice Papadiamantis.
VILA OURANIA
Ourania je vila koja se nalazi u gradu Skiatos sa prijatnim okruženjem u mirnoj ulici. Nalazi se na 800 metara od Megali Amos plaže, dok je od nove i stare luke oko 10 minuta lagane šetnje
vila-karafelas-skiatos-1
VILA KARAFELAS
Hotel sa studijima, ima centralnu lokaciju u mirnom delu glavnog grada Skijatosa. Moderna građevina, odličnog arhitektonskog rešenja, uklopoljenog u karakterstični ambijent ovog mediteranskog, koloritnog i kosmopolitskog grada. Udaljena je samo 100 m od centra mesta sa živopisnom promenadom sa brojnim restoranima i tavernama, brojnim prodavnicama i mestima za zabavu.
vila-ftelia-skiatos-1
VILA FTELIA
Vila Ftelia je svojim većim delom okrenuta ka moru, a drugi deo vile prema lokalnom putu koji spaja glavni grad Skijatos i suprotnu obalu Skijatosa (Kukunaries plažu). Vila je okružena zelenilom i nalazi se u području peščane plaže Megali Amos, od koje udaljena samo 70m, a od grada Skijatosa, centra i luke, 700m.
vila-manolas-skiatos-1
VILA MANOLAS
Vila Manolas se nalazi u gradu Skiatosu, prema aerodromu, na oko 500 metara od strogog centra, oko stopedeset metara od mora, ulice barova i restorana. Od glavne autobuske stanice je udaljena oko 250 metara, a do najbliže plaže, Megali Amos, nešto manje od oko 2 kilometra ili 4 autobuske stanice.
vila-makis-skiatos-1
VILA MAKIS
Vila Makis se nalazi na uzvišenju iznad grada, na oko 550 metara od centra Skiatosa i na oko 450 metara od plaže Megali Amos (Velika Plaža). S obzirom da se nalazi u tihom okruženju iznad grada, ima fantastičan pogled na zaliv sa ostrvcima, grad i ostrvo Skopelos.
vila-fantasia-skiatos-1
VILA FANTASIA
Vila Fantasia se nalazi na idealnoj lokaciji. Smeštena je u „slepoj” ulici izmedju centra grada i plaže. Udaljena je oko 200 metara od pešačke zone centra Skiatosa, odnosno oko 500 metara od luke. Velika, Megali Amos, plaža je na svega oko 400 metara i pripada grupi najlepših plaža ostrva.
vila-amy-skiatos-1
VILA AMY
Vila Amy se nalazi pored hotela Esperides, na nešto manje od oko dva i po kilometra od grada Skiatosa i na oko 130 metara od plaže Ahladia.
vila-noula-skiatos-1
VILA NOULA
Vila Noula se nalazi u lepom mediteranskom vrtu, na idealnoj lokaciji, oko jedan kilometar od centra grada, pored plaže Megali Amos (Velika plaža).
vila-olimpia-skiatos-1
VILA OLIMPIA
Vila Olimpia se nalazi pored jezera na Kukunaries plaži (na oko 900 metara – dve autobuske stanice) i na oko 12 kilometara od grada Skiatosa, na 24. autobuskoj stanici.
vila-glifoneri-skiatos-1
VILA GLYFONERI
Vila Glyfoneri se nalazi u gradu Skijatos, na 20m od mora i prekoputa početne autobuske stanice.
vila-lefteris-skiatos-1
VILA LEFTERIS
Vila Lefteris se nalazi u samom centru grada Skijatos. Od glavne ulice Papadiamantis je udaljena svega 20m, 350m od luke i 15min hoda od plaže.