vila-rania-skopelos-1
VILA RANIA - GRAD SKOPELOS
Vila Rania je starijeg datuma, nalazi se na odličnj lokaciji, na svega oko 200 metara od luke i centra Hore (grada Skopelosa). Od gradske plaže je udaljena oko 200 metara. Plaža sa barovima i tavernama je uredjena, peščana i idelana za celodnevni boravak, kupanje i sunčanje.
vila-aggelos-skopelos-1
VILA AGGELOS - HORA (GRAD SKOPELOS)
Vila Aggelos je kompleks starijeg datuma, smešten u prelepom mediteranskom vrtu, okružen cvećem i maslinama, nedaleko od Hore (grada Skiatos), na manje od oko 1500 metara od centra i plaže. Zahvaljujući svom dobrom položaju (izmedju Hore i Stafilosa), Aggelos predstavlja dobru polaznu tačku za obilazak plaža i letovališta širom Skopelosa.
vila-pine-tree-skopelos-1
VILA PINE TREE - AGNONDAS
Vila Pine Tree je starijeg datuma, smeštena je u prelepom mediteranskom vrtu, okružena cvećem, borovima i maslinama, možemo reći da je smeštena na početku borove šume, svega oko 150 metara od centra i prelepe peščane plaže. Nalazi se na jednoj od najboljih i najlepših lokaciji na ostrvu.
vila-kymata-skopelos-1
VILA KYMATA - PANORMOS
Vila Kymata starijeg datuma, smeštena je u prelepom mediteranskom vrtu, okružena cvećem, borovima i maslinama. Nalazi se, na možda i najboljoj i najlepšoj lokaciji na ostrvu. Vila Kymata je smeštena na samoj plaži, u najpoznatijem letovalištu ostrva, u prelepom Panormosu i ima sopstveni izlaz na plažu.