APARTHOTEL ZANET PALACE - NEA VRASNA

Vila Zanet Palace nalazi se na glavnom putu kroz Nea Vrasnu u blizini velikih supermarketa. Od same plaže udaljena je 300 m, a od centra mesta 150 m.

Vila Zanet Palace nalazi se na glavnom putu kroz Nea Vrasnu u blizini velikih supermarketa.

Od same plaže udaljena je 300 m, a od centra mesta 150 m. U našoj ponudi imamo jedanaest trokrevetnih studija i dva četvorokrevetna studija smeštena u prizemlju, visokom prizemlju i na prvom spratu vile. U ponudi su takođe i petokrevetni studiji na spratu, kao i novosagrađeni četvorokrevetni studiji i petokrevetni apartmani koji se nalaze u prizemlju vile i sa ulaznom terasom koja nije ograđena. Svi studiji i apartmani poseduju opremljenu čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe) namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilo, LCD TV, terasu, klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma.

Sam kompleks poseduje recepciju, otvoreni bazen za decu i odrasle, ležaljke i suncobrane pored bazena čije je korišćenje besplatno, obezeđen parking prostor. Vila poseduje prostrano dvorište sa dečijim parkom, tuš u dvorištu i prostorija za odlaganje prtljaga poslednjeg dana, WiFi (slabog protoka), kao i parking prostor. Idealan porodičan kompleks, u kome podjednako bezbrižno uživaju i odrasli i deca.

Slični apartmani

vila-marilena-nei-pori-1