GRIGORIS GARDEN

Vila Grigoris Garden je deo kompleksa, jedna od tri objekta, Aristidis Gardena.

Vila Grigoris Garden je deo kompleksa, jedna od tri objekta, Aristidis Gardena. S obzirom da je deo kompleksa, gostima je na raspolaganju: prostrano travnato dvorište bogato zelenilom i prirodnom hladovinom, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar, sef koji se doplaćuje 1 euro po danu, parking prostor, roštilj, tuš u dvorištu, prostorija za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim krevetom u prizemlju.

Na pomoćnom krevetu može da boravi dete do 10 godina starosti. Na prvom spratu nalaze se trokrevetni studiji. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe bez tiganja) namenjenom za pripremu lakih obroka, kupatilom, TV-om, klima uređajem koji se doplaćuje po danu, WiFi-em slabog protoka, peškirima. Čišćenje je svakog drugog dana, kad je i promena posteljine i peškira.

Vila Grigoris Garden omogućiće gostima potpuni užitak u miru i tišini, opuštajuću atmosferu i grčki duh i gostoprimstvo.

GPS KOORDINATE: 39.284776121239545 20.416637063026428

Slični apartmani

vila-dimar-olympic-beach-1