HAVANA BUNGALOWS

Havana Bungalows i Havana beach bar nalaze se u mirnom delu Leptokarije, na najlepšem delu plaže od koje je deli ulica, dok je od centra udaljena oko 150 metara.
Havana Bungalows i Havana beach bar nalaze se u mirnom delu Leptokarije, na najlepšem delu plaže od koje je deli ulica, dok je od centra udaljena oko 150 metara. U ponudi imamo sedam mezoneta, sa i bez pomoćnog ležaja u prizemlju, tipa bungalova, okružene prelepom travnatom površinom na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani za uživanje i igralište za najmlađe.
U donjem novou mezonete se nalazi kauč na izvlačenje, pogodan za smeštaj dve odrasle osobe i fotelja u vidu pomoćnog ležaja, čajna kuhinja (bez tiganja), klima uređaj, WiFi (slabog protoka) i TV. Na gornjem nivou, odnosno galeriji, se nalazi  francuski ležaj i izlaz na terasu sa pogledom na vrt. Sve mezonete su opremljene tosterom, ketlerom, fenom, peškirima i sefom koji je besplatan za korišćenje.
Objekat poseduje letnju kuhinju i roštilj koji se nalazi u zadnjem delu kompleksa gde svi gosti mogu pripremati jela, tako da u samim mezonetama nije dozvoljeno kuvanje i unošenje sopstvenog posuđa, već samo priprema doručka i lakših obroka. Gostima vile je obezbeđen privatni parking. Takođe, ljubazni domaćini vile govore srpski jezik. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani na plaži uz obaveznu konzumaciju pića i prostor za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka.
Havana Bugalows je idealna za porodice sa decom, ali i za one koji vole da uživaju u mirnom odmoru i lepom okruženju.

GPS KOORDINATE: 40.06663669089185 22.567250227650675

Slični apartmani