HTL LORENZO 3* LASSI

Hotel Lorenzo nalazi se u samom centru Lasija, na 50 metara od glavne ulice u kojoj se nalazi mnoštvo taverni, kafića i suvenirnica.

Hotel Lorenzo nalazi se u samom centru Lasija, na 50 metara od glavne ulice u kojoj se nalazi mnoštvo taverni, kafića i suvenirnica. Od najbliže plaže je udaljen 250 metara, dok je od najpoznatije plaže Makris Gialos udaljena 500 metara. Hotel Lorenzo je kompleks koji se sastoji od glavne zgrade i bungalova, koji se nalaze prekoputa glavne zgrade.

U ponudi imamo dvokrevetne studije sa pomoćnim krevetom, dimenzija 1,94 cm * 90cm na kome može boraviti dete do 17 godina i nalaze se u bungalovima u prizemlju. Svi studiji su opremljeni kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe bez tiganja) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, TV-om, klima uređajem koji je besplatan, sefom koji se ne doplaćuje i ulaznom terasom sa garniturom za sedenje.

Studiji su opremljeni peškirima koji se menjaju na 5 dana, kao i posteljina, dok je čišćenje svakodnevno. Osnovna usluga je najam, ali postoji mogućnost doplate doručka na licu mesta, 8 eur po danu za odrasle i 4 eur po danu za decu do 10 god. Čitav kompleks okružen je bujnim zelenilom, prostranim dvorištem iz kojeg se pruža neverovatan pogled na more. U okviru hotelskog kompleksa nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima, kao i pool/snack bar koji su gostima na raspolaganju.

Obezbeđen je parking, rampa za osobe sa invaliditetom, recepcija 24h, WiFi (slabog protoka) oko bazena i na recepciji, lobi bar sa TV salom, bar i restoran. Gosti svoj dan mogu upotpuniti društvenim aktivnostima, bilijarom ili stoni tenisom, kao i igraonicom za najmlađe. Ako želite da svoj odmor provedete u prirodi, u neposrednoj blizini najlepših plaža, u mirnom, porodičnom i prijateljskom okruženju, hotel Lorenzo je pravi izbor.

Slični apartmani

vila-danai-leptokarija-1