SUNSET 3*

Hotel Sunset 3* nalazi se na na jednoj od najpoznatijih plaža Neos Marmarasa, Paradiso plaži, od koje ga deli ulica i u okviru istoimenog kompleksa

Hotel Sunset 3* nalazi se na na jednoj od najpoznatijih plaža Neos Marmarasa, Paradiso plaži, od koje ga deli ulica i u okviru istoimenog kompleksa. Od centra Neos Marmarasa udaljen je oko 1.5 km. Sam kompleks poseduje restoran i recepciju, bazen sa pool barom i tušem, a gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena (uz obaveznu konzumaciju pića). U periodu popodnevnog odmora bazen je zatvoren, a radno vreme recepcije je od 08h do 23h.

U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije sa grčko-francuskim (manjih dimenzija od standardnog) i singl ležajevima, kao i četvorokrevetne apartmane. Sve smeštajne jedinice nalaze se u izdignutom prizemlju i prvom spratu u trećoj zgradi ovog kompleksa i ne gledaju na more.

Opremljeni su čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet i posuđe bez tiganja) koja je namenjena za pripremu lakih obroka (prženje ribe i ostalih jela teških mirisa je strogo zabranjeno, kao i donošenje sopstvenog posuđa), kupatilom, peškirima (po jedan po osobi), terasom sa garniturama za sedenje, tendama, TV-om, fenom, WiFi-jem (slabog protoka) i klima uređajem. U apartmanima su prostorije fizički odvojene vratima i sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe.

Vila poseduje parking za nekoliko automobila (ispred samog hotela) koji se ne može unapred rezervisati. Gostima je na raspolaganju prostor za zadnji dan boravka i odvojeni toaleti.

Vlasnici vile insistiraju na poštovanju kućnog reda i mira za vreme odmora. Hotel Sunset 3* jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih vila u Neos Marmarasu.

Slični apartmani