HOTEL TONANTI

Hotel "Tonanti" jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije boljke namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog).

Hotel „Tonanti“  jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima.
Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.

Bilo da ste došli u  hotel „Tonanti“  i Vrnjačku Banju zbog odmora i opuštanja, lagane rekreacije ili injekcije adrenalina, bilo da ste ovde zbog poslovnih obaveza, posvećeni smo tome da se na svakom koraku kod nas osećate prijatno, paženo i zadovoljno, kao u komforu svog doma.

Hotel poseduje 146 soba različitih smeštajnih kapaciteta: pored standardnih dvokrevetnih, nudimo i trokrevetne sobe i apartmane, kao i luksuzni predsednički apartman površine 100 kvadratnih metara. U ponudi su i dve sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

Smeštajne jedinice raspodeljene su u tri nezavisna bloka u centralnom delu spojena kružnim čelično-mermernim stepeništem ispred vodenog zida i panoramskim liftovima s pogledom na atrijum i spoljašnji bazen.

U  ponudi su dva restorana – panisonski i a la carte.

Pansionski restoran, sa simpatičnom baštom, namenjen je gostima hotela, a restoran a la carte, sa posebnim ulazom na samom uglu objekta i predivnim pogledom na spoljašnji bazen i park, dostupan je kako gostima tako i trećim licima.

Jedan bar nalazi se u predvorju hotela, drugi u akva zoni. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luskuznim i udobnim niskim sedenjem.

Akva zonu, pored bara, čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.

U sklopu  jedinstvenog Spa&Wellness centra nalaze se tri saune, slana soba, hladna soba, parno kupatilo, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu (od kojih je jedna dupla, za parove).
Centar je spojen sa zonom za opuštanje, koja je sva u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija.

Slični apartmani