VILA ALBATROS

Vila Albatros nalazi se u srcu Neos Marmarasa na oko 600 metara od gradske plaže i 50 metara od obale i gradskog trga. Objekat je idealno pozicioniran da gostima bude sve lako dostupno

Vila Albatros nalazi se u srcu Neos Marmarasa na oko 600 metara od gradske plaže i 50 metara od obale i gradskog trga. Objekat je idealno pozicioniran da gostima bude sve lako dostupno: Cafe Barovi, restorani, taverne, prodavnice. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije koji se sastoje iz jedne prostorije sa francuskim ili standardnim ležajevima, kuhinjom, kupatilom i klima uređajem. Sve smeštajne jedinice nalaze se na prvom i drugom spratu vile sa prostranim terasama i bočno gledaju ka moru. Vila poseduje WiFi (slabog protoka), kuhinjski deo opremljen (mini električnim šporetom, frižiderom, posuđem bez tiganja, ketlerom i osnovnim posuđem) koja je namenjena za pripremu lakih obroka. Vila poseduje peškire i posteljinu. Parking nije obezbeđen.
Vila Albatros je idealna za one koji žele da budu u centru zbivanja, uživaju u shoppingu, mnogobrojnim suverniricama i šetnji centrom mesta.

Slični apartmani