VILA ALDEBARAN 1 - LIMENARIA

Vila Aldebran 1 se nalazi u centru Limenarie, na svega par minuta hoda od plaže (170 metara). Aldebaran je kompleks koji se sastoji iz dve vile.

Vila Aldebran 1  se nalazi u centru Limenarije, na svega par minuta hoda od plaže (170 metara).

Aldebaran je kompleks koji se sastoji iz dve vile. Okružuje ga prelepo uređeno dvorište u senci raznovrsnog drveća, sa zidanim roštiljem, u kome se nalaze garniture za sedenje isključivo za goste apartmana.

U ponudi imamo dvokrevetne studije sa kaučem na rasklapanje i četvorokrevetne apartmane, koji se sastoje od dnevne i spavaće sobe. U dnevnoj sobi se nalaze dve sofe na razvlačenje, a u spavaćoj francuski krevet. Sve smeštajne jedinice imaju pogled ka dvorištu i bazenu i poseduju čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka, TV i WiFi (slabog protoka), peškire, kao i klima uređaj koji se doplaćuje 5 eura dnevno.

Vila poseduje recepciju, mini igralište za decu, roštilj i parking prostor na 20 metara od vile. Zamena posteljine i peškira vrši se na svakih 5 dana, dok se čišćenje obavlja svakog dana. Slobodno možemo reći da je Aldebaran prava oaza mira, a ljubazni domaćini i prelepo uređeno dvorište učiniće odmor još prijatnijim.

GPS KOORDINATE: 40.627601056020175 24.57113742828369

Slični apartmani

vila-marie-claire-olympic-beach-1