VILA ASTERIA EDIPSOS

Vila Asteria nalazi se u centru Edipsosa, na 50 metara od obale i šetališta, na 200 metara od gradske plaže i 80 metara od termalnih izvora.

Vila Asteria nalazi se u centru Edipsosa, na 50 metara od obale i šetališta, na 200 metara od gradske plaže i 80 metara od termalnih izvora. Vila poseduje prostranu recepciju sa foajeom i barom.

U ponudi imamo prostrane dvokrevetne poluapartmane i trokrevetne studije u prizemlju (studiji u prizemlju nemaju ograđenu terasu), visokom prizemlju i spratu i opremljeni su čajnom kuhinjom (veliki frižider, posuđe i mini električni šporet) namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilom, peškirima, klimom koja je uračunata u cenu najma, malim LCD TV-om, WiFi-jem (slabijeg protoka).

Poluapartmani se sastoje od prostrane izdvojene kuhinje u kojoj ima sto za ručavanje i spavaćeg dela u kome se nalazi francuski krevet. Iz spavaćeg dela se izlazi na terasu. Sve smeštajne jedinice imaju manje, uske terase na kojima su garniture za sedenje ili samo dve stolice sa stočićem. Takođe su sve terase zaštićene tendama.

Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana, dok je čišćenje na dan smene. Ukoliko gosti žele, mogu uplatiti buffet doručak u vili po ceni od 5€ po danu, po osobi, a u dvorištu vile je besplatan roštilj. Kod vlasnika vile možete besplatno rentirati bicikl ili koristiti teranu i salu za vežbanje. Vilu preporučujemo zbog idealne lokacije, jer se nalazi nadomak ulice u kojoj su termalni izvori, kao i veliki broj restorana, kafića, taverni i prodavnica.

Slični apartmani