BALKAN HOUSE - POTOS

Vila Balkan House je nova vila koja se nalazi u centru Potosa u glavnoj ulici preko puta crkve. Udaljena je 80 m od plaže.

Vila Balkan House je vila novijeg datuma koja se nalazi u centru Potosa u glavnoj ulici preko puta crkve. Udaljena je 80 m od plaže. U ponudi imamo  četvorokrevetne apartmane koji se nalaze na prvom spratu vile.

Apartmani se sastoje od spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i dnevne sobe u kojoj je kauč na razvlačenje. Sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju (veliki frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka (u vili je strogo zabranjeno prženje i spremanje jela teških mirisa), kupatilo sa fenom, terasu sa garniturom za sedenje i tendama, Sat TV, WiFi (slabog protoka) i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma. U apartmanima zamena peškira i posteljine je na tri dana, dok je čišćenje svakog dana.

Vila poseduje privatni parking koji se nalazi na 50 metara od same vile, prostoriju za odlaganje stvari na dan puta kao i toalet u spuštenom prizemlju vile. Balkan House je odličan izbor ukoliko želite smeštaj u srcu grada na 50 m od centralne raskrsnice, a isto toliko od prvog supermarketa, pekare i šetališta.

GPS KOORDINATE: 40.61048691041747 24.607272148132324

Slični apartmani