VILA DAFNI PLUS

Vila Dafni Plus je sagrađena 2009.godine, dok je 2016. godine sagrađen još jedan sprat. Objekat se nalazi na 120 metara od plaže i nekoliko minuta hoda do samog centra Leptokarije.

Hotel Dafni Plus 3* je jedan od najpoznatijih objekata u Leptokariji. Osamnaest studija u našoj ponudi su na trećem spratu hotela i potpuno su novi. Svojim kvalitetom nadmašuju prva dva sprata vile. U ponudi imamo trokrevetne i četvorokrevetne studije, komforne i jako lepog i modernog izgleda. Sam objekat poseduje lift koji ide do poslednjeg sprata. U prizemlju je recepcija sa lobijem i WiFi pristupom (slabog protoka), kao i restoran gde se na licu mesta može doplatiti obrok, tačnije polupansion (doručak i večera – švedski sto) ili pun pansion (doručak, ručak, večera – švedski sto). U sklopu objekta i dvorišta obezbeđeni su toaleti za poslednji dan i tuš.

Objekat se nalazi na 120 metara od plaže i nekoliko minuta hoda do samog centra Leptokarije. Takođe vila ima video nadzor, kao i prostor za parkiranje, dvorište i rampu za osobe sa invaliditetom. Sve sobe sadrže opremljenu čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe) namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilo, fen za kosu, klimu koja se doplaćuje, pegla koja se može uzeti na recepciji, TV, WiFi (slabog protoka).

Svi studiji imaju terase sa garniturama za sedenje. Promena posteljine i peškira je na 5 dana, dok je čišćenje na 3 dana. Dafni Plus je porodičan hotel, koji obezbeđuje potpuni ugođaj kako svojom udobnošću, luksuzom i kvalitetom, tako i ljubaznim domaćinima koji govore srpski jezik.

Slični apartmani