VILA DIJAMANTIS

Vila Dijamantis je kvalitetna vila u našoj ponudi Parge, udaljena je 350 metara od mora i raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe.

Vila DIJAMANTIS je kvalitetna vila u našoj ponudi Parge, udaljena je 350 metara od mora i raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe. U studijima 1/2 +1 se nalazi: ili francuski ležaj ili dva standardna sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje), koju može da koristi dete do 12 godina.

Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju i aparat za filter kafu, kupatilo (TWC, peškiri i fen), terasu, TV i AC (klima je uračunata u cenu).
Svaki studio ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi, kao i komarnike. Gostima je na raspolaganju bežični internet. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Tvrđava Parga sa koje se vidi mesto kao na dlanu je udaljena 300 metara od vile DIJAMANTIS. Plaža Valtos se nalazi na 600 metara od vile DIJAMANTIS. Aerodrom Aktion je udaljen 51 km.
Dok boravite u Pargi na Grčkom suncu možete uživati na peskovitim i šljunkovitim plažama: Valtos, Krioneri i Piso Krioneri.

GPS koordinate: 39.287449, 20.397322

Slični apartmani