VILA EMILIJA

Apartmani Emilija se nalaze na odličnoj lokaciji u novom delu Stavrosa, od nove crkve prema Asprovalti, iza apartmana Anastasija. Udaljeni su samo 50 m od gradske peščane plaže ujedno i jedne od omiljenih plaža među turistima.

Apartmani Emilija se nalaze na odličnoj lokaciji u novom delu Stavrosa, od nove crkve prema Asprovalti, iza apartmana Anastasija. Udaljeni su samo 50 m od gradske peščane plaže ujedno i jedne od omiljenih plaža među turistima. Centar, odnosno srce, Stavrosa gde je skoncentrisan najveći broj kafića, restorana, taverni, butika i još puno sadržaja nalazi se na 200 m od apartmana Emilija.

U neposrednoj blizini na samo 100 m nalazi se jedan od najpoznatijih i najboljih restorana u Stavrosu poznat po svojoj izuzetnoj kuhinji i ljubaznom osoblju, restoran Janis, a najbliži supermarket gde gosti ovog objekta mogu da se snabdevaju udaljen je svega 150 m .

Od aerodroma ovi apartmani su udaljeni 80 km.

Objekat Emilija ima četiri smeštajne jedinice. Apartmani su po strukturi dvokrevetni i trokrevetni i nalaze se na prvom spratu, a neki od njih imaju pogled na more.

Objekat raspolaže sa ukupno 18 ležajeva. Svi apartmani u objektu Emilija, u jednoj celini, poseduju spavaću sobu sa određenim brojem ležajeva, kompletno opremljen kuhinjski deo sa neophodnim inventarom (rešo sa dve ringle, posuđe, pribor za jelo,…), frižider, kupatilo, terasu/balkon sa garniturom za sedenje, TV sa satelitskim programom i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta.

Posteljina u apartmanima se menja peti dan boravka.

Iako sam objekat ne poseduje sopstveni parking, gosti se uvek mogu parkirati u neposrednoj blizini objekta.

Obzirom na to da objekat ne raspolaže sa velikim brojem apartmana, idealan je za goste koji žele mir i tišinu.

Slični apartmani