VILA FANIS

Vila Fanis je, po mnogima, najlepša vila u Polihronu, a možda i na celom Halkidikiju. Nalazi se na samoj obali mora i poseduje veliko dvorište sa divnim travnjakom u kome je smešten bazen za odrasle i decu.

Vila Fanis je, po mnogima, najlepša vila u Polihronu, a možda i na celom Halkidikiju.

Nalazi se na samoj obali mora i poseduje veliko dvorište sa divnim travnjakom u kome je smešten bazen za odrasle i decu. Veći deo smeštajnih jedinica je renoviran. Smeštajni deo sastoji se od trideset dve smeštajne jedinice: trokrevetnih, trokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetnih apartmana i dupleksa.

Svi studiji, apartmani i dupleksi imaju kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe bez tiganja), telefon, fen za kosu, LCD TV, WiFi (slabog protoka), klima uređaje.

Četvorokrevetni apartmani imaju dva klima uređaja. Apartmani i dupleksi su veoma prostrani i funkcionalni. Apartmani se sastoje od spavaće sobe i kuhinjskog dela, dok dupleks sadrži dve spavaće sobe i kuhinsjki deo. U trokrevetnom studiju sa pomoćnim krevetom mogu boraviti dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina starosti. Objekat je dugi niz godina bio u ponudi engleskih turoperatera i servis je prilagođen engleskim standardima. Vila poseduje recepciju, dok se u spuštenom prizemlju hotela nalazi TV sala kao i sala za društvene igre. Iza vile nalazi se prostor pogodan za parkiranje automobila sa ograničenim brojem mesta.

Slični apartmani