VILA FILIPOS LUX

Apartmani Filipos Lux nalaze se na samom ulazu u Stavros. Udaljeni su 600 m od prelepe, duge, peščane plaže i 500 m od centra. Najbliži supermarket, prodavnice, restorani, kafići i barovi nalaze se na 500 m od objekta.

Apartmani Filipos Lux nalaze se na samom ulazu u Stavros. Udaljeni su 600 m od prelepe, duge, peščane plaže i 500 m od centra. Najbliži supermarket, prodavnice, restorani, kafići i barovi nalaze se na 500 m od objekta.

Aerodrom koji se nalazi u Solunu, udaljen je oko 80 km.Apartmani Filipos Lux su prepoznatljivi po prelepo uređenom dvorištu. Poseduju bazen za odrasle i za decu. Raspolažu dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i petokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima. Svi apartmani i dupleksi imaju TV, kuhinju sa frižiderom, rešom sa dve ringle i kompletnim priborom, balkon sa garniturom za sedenje sa pogledom na bazen ili vrt i klimu koja se doplaćuje 5 Eur dnevno po apartmanu. U sklopu objekta ne postoji privatan parking, ali gosti koji dolaze sopstvenim prevozom se mogu parkirati u blizini same vile.

Gostima vile su na raspolaganju suncobrani ležajke koji se nalaze na bazenu i roštilj. Apartmani Filipos Lux pored prelepe bašte pune zelenila, drveća i  mediteranskog cveća, poseduju i deo sa stolicama i stolovima gde gosti mogu uživati u bilo koje doba dana. Sadržaj, lepota, komfor i gostoprimljivost domaćina čine ove apartmane neodoljivim.

Apartmani Filipos Lux su idealno mesto za sve generacije, a posebno porodice sa malom decom.

Slični apartmani