VILA LEMONI MEZONETA - NEA SKIONI

VILA LEMONI MEZONETE nalaze se na samo 20m od plaže Izuzetno lepo uređena marina i centar Nea Skionija su na svega 100m udaljenosti.

VILA LEMONI MEZONETE nalaze se na samo 20m od plaže  Izuzetno lepo uređena marina i centar Nea Skionija su na svega 100m udaljenosti.

Veoma prostrane mezonete nude smeštaj za 6 osoba u dva nivoa. Na donjem nivou se nalazi spavaća soba sa 3 kreveta i garderobnim ormanom, u dnevnom boravku se nalazi prostrana kuhinja sa velikim frižiderom, standardnom rernom i šporetom,  kupatilom sa tuš kabinom, klima uređajem, LCD TV-om. Na gornjem nivou se nalazi spavaća soba sa 3 kreveta, garderobnim ormanom i balkonom. Sa prednje strane vile se nalazi travnati deo sa garniturom za sedenje. Do plaže se stiže privatnim prolazom.

Iako vila nema sopstveni parking, parkiranje je najčešće moguće u ulici iznad kuće ili u marini gde se nalazi besplatni javni parking. Lemoni Mezonete su idealne za jednu veliku ili dve manje porodice. Autobus ostavlja i uzima putnike na udaljenosti od 450m od vile. Peškiri – NE, WiFi – DA, Parking – NE

Google maps:
Latitude: 39.948014
Longitude: 23.527473

Slični apartmani

vila-kristina-olympic-beach-1