VILA NOULA

Vila Noula se nalazi u lepom mediteranskom vrtu, na idealnoj lokaciji, oko jedan kilometar od centra grada, pored plaže Megali Amos (Velika plaža).

 

Vila Noula se nalazi u lepom mediteranskom vrtu, na idealnoj lokaciji, oko jedan kilometar od centra grada, pored plaže Megali Amos (Velika plaža). Od kraja Megali Amos plaže (jedne od najlepših na ostrvu) deli je samo bašta – dvorište i glavni put. Do centralnog dela ove prelepe plaže je oko 250 metara.

Studiji vile Noula su smešteni na prvom spratu i svi su sa pogledom na more i plažu, opremljeni klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV – om. Trokrevetni studiji sadrže opremljenu malu kuhinju (odgovarajuću za pripremanje manje komplikovanih obroka, pogodna za tzv. “light cooking”) sa delom za spavanje sa tri standardna ležaja ili francuski i standardni, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18 – 20 kvm + terasa. Vila Noula je B kategorije, ima peškire i mogućnost sopstvenog parkinga. Najbliži mini market je udaljen oko 250 metara, a restoran oko 650 metara. Vila je idealna za mlade zbog blizine grada, ali i za porodice, jer je plaža u neposrednoj blizini, a veliki vrt i dvorište na raspolaganju deci.

Slični apartmani