VILA PANAJOTU CLEOPATRA - PEFKI

Jedna od naših najtraženijih vila i ove godine u ponudi na Ostrvu Evia mestu Pefki, je vila PANAJOTU CLEOPATRA. Smeštena je u samom centru mesta, u prvoj ulici, preko puta mora.

 

VILA PANAJOTU CLEOPATRA EVIA PEFKI

Jedna od naših najtraženijih vila i ove godine u ponudi na Ostrvu Evia mestu Pefki, je vila PANAJOTU CLEOPATRA. Smeštena je u samom centru mesta, u prvoj ulici, preko puta mora. U prizemlju vile nalazi se pekara sa velikim izborom svežeg peciva, raznih vrsta hleba kao i tradicionalnih Grčkih slatkiša. Pored pekare u prizemlju vile nalazi se jedini bankomat u Pefkiju. U prizemlju vile sa bočne strane nalazi se lekarska ordinacija, preko puta apoteka, frizerski salon, a veliki market Andreu je nadomak same vile.

Nedaleko od vile PANAJOTU CLEOPATRA je marina od koje polaze turistički brodovi za Skijatos i mnoge druge izlete.

Vila PANAJOTU CLEOPATRA raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba od kojih su jedan apartman i jedan studio sa pogledom na more. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo – T/WC sa peškirima, terasu, TV i AC (klima uračunata u cenu). Francuski ležajevi su širine 150 cm, singl (standardni) ležajevi su širine 100 cm. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Vila poseduje sopstveni parking, uređeno dvorište, roštilj i internet koji su gostima na raspolaganju.

Letujte u vili PANAJOTU CLEOPATRA i proverite zašto se naši putnici vraćaju u Pefki.

GPS KOORDINATE: 39°00´64.34˝N / 23°20´94.38˝E

Slični apartmani