VILA PLATON

Vila Platon se nalazi na samo 170m od plaže, u centru Nei Porija. Sagradjena je 2009. godine i ima prostrani foaje sa recepcijom.

Vila Platon se nalazi na samo 170m od plaže, u centru Nei Porija. Sagradjena je 2009. godine i ima prostrani foaje sa recepcijom.

Sve sobe su opremljene kuhinjom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, mali frižider), kupatilom, terasom, TV-om, Wi-Fi (slabog protoka) i klima uređajem koji se dodatno naplaćuje 5 eura dnevno. Smeštajni kapaciteti vile Platon su trokrevetni, četvorokrevetni i četvorokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem i svi su opremljeni singl krevetima spojenim u francuski ležaj. Svi studiji se nalaze na drugom spratu. Promena peškira i posteljine obavlja se na 5 dana. Čišćenje je svakog dana. Svi studiji poseduju sef (bez doplate) i komarnike sa roletnama.

Vila Platon ispred same kuće ima prostor za parkiranje, dok se na recepciji mogu odložiti stvari poslednjeg dana vašeg boravka. U samom restoranu poslednjeg dana gostima su na raspolaganju toaleti od kojih je jedan specijalizovan za osobe sa posebnim potrebama.

Slični apartmani