VILA SONJA

Apartmani Sonja nalaze se u podnožju Olimpa u jednom od najposećenijih letovališta u Grčkoj, Paraliji, na oko 8 km od grada Katerini i 75 km od Soluna. Nalaze se na 160 m od prelepe peščane plaže duge 10 km, uz koju ima dosta kafića i barova gde preko dana možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Apartmani Sonja nalaze se u podnožju Olimpa u jednom od najposećenijih letovališta u Grčkoj, Paraliji, na oko 8 km od grada Katerini i 75 km od Soluna. Nalaze se na 160 m od prelepe peščane plaže duge 10 km, uz koju ima dosta kafića i barova gde preko dana možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Od centra Paralije apartmani su udaljeni 250 m, gde su gostima na raspolaganju brojni kafici, barovi, restorani, prodavnice, butici odeće, kože i krzna po vrlo povoljnim cenama, kao i bogat noćni život i diskoteke. Apartmani Sonja nalaze se 100 m od najbližeg restorana gde možete probati ukusne lokalne specijalitete, a na samo 20 m je supermarket. U neposrednoj blizini nalazi se i veliki supermarket Lidl gde gosti mogu da se snabdevaju po vrlo povoljnim cenama. Aerodrom, koji se nalazi u Solunu, je udaljen 75 km.

Apartmani Sonja poseduju 16 dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorokrevetnih i petokrevetnih apartmana sa ukupno 60 ležaja, na prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Svaki apartman ima kompletno opremljen kuhinjski deo sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i terasu sa garniturom za sedenje. Pogled sa terase je na ulicu i okolne objekte. Klima uređaj postoji u svim apartmanima i njegovo korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana već se doplaćuje na licu mesta. U okviru objekta postoji i lift. Posteljina u apartmanima se menja na svakih 5 dana. Apartmani su kompletno renovirani 2015. godine. Objekat Sonia ne poseduje parking pa je za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, mogućnost parkiranja ispred ili u neposrednoj blizini objekta.

U neposrednoj blizini apartmana Sonia nalaze se košarkaški i teniski tereni, pa je ovaj smeštaj idealan za goste koji vole da se bave sportom.

Slični apartmani