VILA STELIOS - PEFKI

Vila Stelios je odlična vila novijeg datuma, nalazi se na oko 130 metara od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica.

Vila Stelios je odlična vila novijeg datuma, nalazi se na oko 130 metara od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica. Pored lepog dvorišta, vila Stelios se sastoji od studija i apartmana na malo izdignutom prizemlju, prvom drugom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Opremljeni su klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV – om.

Dvokrevetni + 1 i trokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, dva ležaja (francuski ili dva standardna i fotelju na otvaranje) odnosno tri standardna ležala, kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 19 – 24 kvm + terasa. Četvoroktrvrtni apartmani se sastoje od kuhinje i dela za spavanje sa francuskim ležajem, spavaće sobe sa dva standardna ležaja, kupatila i lepe velike terase sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 26 kvm + terasa. Vila Stelios je B + kategorije, ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga.

Slični apartmani