VILA SUNRISE

Udaljena je 80 metara od plaže.

Vila Sunrise se nalazi u glavnoj ulici u Asprovalti pored  vile Vasiliki. Udaljena je 80 metara od plaže i nova je vila u ponudi na našem tržištu. Poseduje četvorokrevetne apartmane, trokrevetni apartman i šestokrevetni dupleks.

Renovirani su samo četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu i okrenute su ka ulici ili ka moru.

Apartmani i dupleksi su opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, osnovno posuđe) za pripremu lakih obroka, kupatilom, LCD TV, klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje 3€ dnevno na licu mesta, WiFi-jem (slabog protoka) i terasom koja je uska, ali dugačka. U apartmanima se svi ležajevi nalaze u spavaćem delu u jednoj prostoriji, tako da je samo kuhinja fizički izdvojena prostorija bez vrata.

Šestokrevetni dupleks se sastoji od dve spavaće sobe. Svaka soba u dupleksu poseduje klima uređaj i televizor. Promena posteljine i peškira se vrši svakog 5 dana boravka, dok je čišćenje na dan smene. Ljubazni vlasnici, dobra pozicija vile, blizina restorana i prodavnica i prelepa peščana plaža će učiniti vaš boravak u Asprovalti nezaboravnim.

Slični apartmani