VILA TASULA

Vila Tasula je kompleks sastavljen od četiri vile čiji frontalni deo izlazi na more, a smeštajne jedinice su od morske obale i plaže udaljene par desetina koraka, 10 metara. Vila je locirana u centralnom delu Polihrona.

Vila Tasula je kompleks sastavljen od četiri vile čiji frontalni deo izlazi na more, a smeštajne jedinice su od morske obale i plaže udaljene par desetina koraka, 10 metara. Vila je locirana u centralnom delu Polihrona. I pored svog položaja u centralnom delu šetališta i plaže, vilu preporučujemo porodicama sa decom, jer je struktura vila štiti od buke. U dvorištu, koje odiše mediteranskim duhom, nalazi se rošilj koji je dostupan gostima na korišćenje, kao I tuš. Supermarket je udaljen oko minut hoda, dok su mnogobrojni restorani u neposrednoj blizini ovog apartmanskog objekta.

Vila je renovirana 2014. godine. U našoj ponudi imamo deset trokrevetnih apartmana, trokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem kao i četvorokrevetne apartmane. Svaki apartman je opremljen kupatilom, čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja) namenjenom za pripremu lakih obroka, terasom sa garniturama za sedenje, TV prijemnikom, WiFi (slabog protoka) i klima uređajem čije je korišćenje uključeno u cenu najma. U apartmanima ima peškira. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih pet dana, dok je čišćenje na dan smene.

Slični apartmani