HANIOTI – Jedno od najpoznatijih letovališta, udaljeno 104 km od Soluna, na prvom prstu Kasandra. Duge, peščane plaže, kristalno čisto more i uređeni parkovi, čine ovo mesto idealnim za porodičan odmor, ali sa druge strane mesto pruža izvrsnu zabavu uz obilje kafića, restorana, butika, prodavnica suvenira, igraonica za decu i zabavnih parkova. I upravo iz svih ovih razloga i za sezonu Leto 2012, u nasoj ponudi se nalazi i Hanioti..

SOTIRIS
Vila ima lift, a apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na drugom spratu, a studiji na trećem spratu i sa pogledom su na ulicu ili dvorište.
VILA LIVAS
Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, skromnije su opremljeni i svi imaju čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV i klima uređaj
VILA MARIA
Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze na prvom spratu, skromnije su opremljene i svaki studio poseduje čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uračunat u cenu).
Vila Dimitra
Hanioti Vila Dimitra, odlično pozicionirana u samom centru mesta.
Hanioti-htl-Simotel-Ermis-1
Hotel SimOtel Ermis
Hotel SimOtel Ermis 3* se nalazi u nejlepšem delu turističkog mesta Hanioti, u strogom centru grada. Kako se nalazi u centru grada, na prepoznatljivom trgu, oko koga se nalazi šetalište, mnoštvo lepih restorana, kafića, suvenirnica, butika, zadovoljiće potrebe i najprobirljivijim putnicima.
vila-natasha-hanioti-1
VILA NATASHA
Smeštena u mirnom delu Haniotija, vila okružena prostranim vrtom u bujnom zelenilu, idealan je izbor za porodice sa decom. Vila blizu plaže koja nema ležaljke i suncobrane, udaljena nepunih stotinak metara od nje, a od centra Haniotija nešto manje od 600 metara.
vila-hristina-hanioti-1
VILA HRISTINA
Smeštena u mirnom delu Haniotija, vila okružena prostranim vrtom u bujnom zelenilu, idealan je izbor za porodice sa decom. Vila blizu plaže koja nema ležaljke i suncobrane, udaljena nepunih stotinak metara od nje, a od centra Haniotija nešto manje od 600 metara.
vila-simeon-beach-hanioti-1
VILA SIMEON BEACH
Vila Simeon Beach se nalazi u samoj blizini plaže, na oko 20-ak metara udaljenosti i na izlazu iz Haniotija ka Polihronu (pored hotela Apolamare).
vila-simeon-hanioti-1
VILA SIMEON
Vila Simeon se nalazi u samom centru Haniotija, na odličnoj lokaciji, a na oko 70 metara udaljenosti od plaže.
vila-petrina2-hanioti-1
VILA PETRINA 2
Vila Petrina 2 se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 40-ak metara udaljenosti od plaže, na početku starog puta ka Polihronu.
vila-petrina1-hanioti-1
VILA PETRINA 1
Vila Petrina 1 se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 40-ak metara udaljenosti od plaže, na početku starog puta ka Polihronu.
vila-leontis-hanioti-1
VILA LEONTIS
Vila Leontis se nalazi u mirnom delu Haniotija na oko 80 m od plaže
vila-nikos-hanioti-1
VILA NIKOS
Vila Nikos nalazi se u samom centru letovališta, na oko 250 metara od plaže.
vila-alexandros-hanioti-1
VILA ALEKSANDROS
Vila Aleksandros nalazi se na na oko 150 metara od centra, oko 300 metara od plaže. Jako čista, uredna i dobro održavana vila.
vila-makedonyan-sky-hanioti-1
VILA MAKEDONIAN SKY
Vila Makedonian Sky se nalazi u mirnom delu Haniotija, na oko 5 minuta hoda do centra mesta i na oko 200 metara od plaže.
vila-doctors-sousouras-hanioti-1
VILA SOUSOURAS 1 ex Doctors
Vila Doctor’s Sousouras se nalazi u centru Haniotija, nedaleko od hotela Calypso. Njena udaljenost od plaže iznosi nešto manje od 300 m.
vila-petrakis-hanioti-1
VILA PETRAKIS
Vila Petrakis se nalazi u blizini centra Haniotija, na oko 250 m od plaže.
vila-anthi-hanioti-1
VILA ANTHI
Vila Anthi se nalazi u širem centru Haniotija, oko 70 m udaljena od plaže.
vila-kleopatra-hanioti-1
VILA KLEOPATRA
Vila Kleopatra se nalazi na 300 m od samog centra Haniotija i na 500 m od duge peščane plaže, na glavnom putu odmah preko puta velikog marketa Masutis.
vila-asteras-hanioti-1
VILA ASTERAS
Hotel apartman „Asteras“ se nalazi u mirnijem delu Haniotija, na oko 150 m od plaže i nekoliko minuta hoda od centra Haniotija. Jedan je od najlepših objekata u Haniotiju sa prostranim, lepo uređenim dvorištem.
vila-morfeus-hanioti-1
VILA MORFEUS
Nalazi se u novom delu letovališta, oko 200 metara od gradskog trga. U neposrednoj blizini se nalazi velika samoposluga Masutis, sportski tereni, kao i igralište za decu. Vila Morfeus udaljena je oko 380 metara od plaže, a u sklopu vile se nalazi travnati vrt sa cvećem i fontanom, recepcija sa lobijem i barom.
vila-odiseas-hanioti-1
VILA ODISEAS
Vila Odiseas nalazi se u centru letovališta, oko 100 metara od gradskog trga i oko 280 metara od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj samoposluga restorana i kafića.
vila-lena-hanioti-1
VILA LENA
Vila Lena nalazi se u centru letovališta, oko 120 metara od gradskog trga i oko 350 metara od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj samoposluga restorana i kafića.
vila-eleni1-hanioti-1
VILA ELENI 1
Vila Eleni 1 se nalazi u centru Haniotija, odmah ispod taxi stanice. Od plaže je udaljena 350 metara, a od fontane, tj. centralnog trga 80 metara.
vila-eleni2-hanioti-1
VILA ELENI 2
Vila Eleni 2 koji je primio prve goste u maju 2018. godine. Nalazi se pored vile Eleni 1, na 80 metara od centralnog trga i 350 metara od plaže.
vila-helen-hanioti-1
VILA HELLEN
Vila Hellen se nalazi u Haniotiju, na 150m od plaže i 250m od centra Haniotija, preko puta vile Dionisos. Vila je novoizgrađena i luksuzno opremljena.
aparthotel-dionisos-hanioti-1
APARTHOTEL DIONISOS
Vila Dionisos se nalazi na oko 150 metara od centra Haniotija i oko 200 metara od mora
vila-maria-hristo-hanioti-1
VILA MARIA - HRISTO
Na oko 450 metara od poznate plaže Molos i isto toliko do centra mesta, u predivnom Haniotiju nalazi se vila Maria Hristo.
vila-trandafilos-hanioti-1
VILA TRIANDAFILOS
Vila Trandafilos se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 5-10 min. od plaže i na par minuta od samog centra grada. Objekat je idealan za porodični odmor.
vila-sousouras-hanioti-1
VILA SOUSOURAS
Komforni APARTMANI SOUSOURAS se nalaze u mirnom delu Haniotija, preko puta hotela Elinotel Apolamare. Od peščane plaže apartmani su udaljeni oko 150 m, a od strogog centra mesta oko 400 m.