Nea vrasna i Vrasna Paralia

Letovalište Nea Vrasna se nalazi na oko 75 kilometara istočno od Soluna i isto toliko zapadno od Kavale i Tasosa. Smeštena na dva kilometra od novog autoputa (Solun – Kavala), izmedju Asprovalte i Stavrosa, na svega četrdesetak kilometara od Svete Gore i Uranopolisa, predstavlja idealnu lokaciju za pravi porodični odmor, ali i polaznu tačku za mnoge izlete i obilazak prelepih plaža. Prelepa duga peščana plaža nagradjena evropskom Plavom zastavom, čisto i toplo more, tradicionalno ljubazni domaćini, garancija su već tridesetak godina da će te uživati u letnjim čarolijama i odmoru sa porodicom i prijateljima. Vila Panajiota, koja je u našoj ponudi u Nea Vrasni, možda je i najkavalitetnija i najbolje pozicioniranih vila u letovalištu.

VILA SOFIA AMMOS
Vila Sofia Ammos, kvalitetan objekat, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 250 metara od plaže
VILA KONSTANTINOS
Vila Konstantinos, kvalitetan, pre dve godine kompletno renoviran objekat, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu
VILA RELAX
Vila Relax se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, prema Vrasna Paraliji, na oko 160 metara od plaže
VILA KONSTANTINOS - NEA VRASNA
Vila Konstantinos se nalazi na ulasku u Nea Vrasnu, u blizini benzinske stanice i naše vile Evgenia, a na oko 230 metara udaljenosti od plaže. U ponudi ovog objekta su novosagrađeni dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, koji će prve goste primiti u sezoni 2019.
VILA KSENIA - NEA VRASNA
Vila Ksenia se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, u delu ka Vrasna Paraliji i na oko 40 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima koji su smešteni u visokom prizemlju.
VILA EVGENIA
Vila Evgenia se nalazi u Nea Vrasni, na ulasku u mesto, u blizini benzinske stanice, a na oko 250 metara udaljenosti od plaže. Ovaj objekat novijeg datuma poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane, smeštene na prvom spratu.
VILA ANTONIA
Vila Antonia se nalazi u delu Nea Vrasne ka Asprovalti, na oko 40 metara udaljenosti od plaže i u blizini naše vile Aleksandros. U ponudi je smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, novijeg datuma.
Vila Terzis
Vila Terzis se nalazi u centru Nea Vrasne. Od plaže je udaljena oko 100 m.
Vila Regina
Vila Regina se nalazi u prvom redu do mora. Od šetališta je udaljena oko 20m.
vila-polis-nea-vrasna-1
VILA POLIS - NEA VRASNA
Vila Polis se nalazi na samoj plaži i šetalištu u centralnom delu Nea Vrasne. U prizemlju vile se nalazi mini market, prodavnica odeće i agencija Chatzis travel, dok su u neposrednoj blizini mnogobrojni restorani i kafići.
vila-afroditi-vrasna-paralia-1
VILA AFRODITI - VRASNA PARALIA
ApartHotel Afroditi se nalazi na samoj plaži u mestu Vrasna Paralia. U sklopu objekta se nalaze restoran, snack bar i recepcija.
vila-eva-nea-vrasna-1
VILA EVA - NEA VRASNA
Vila Eva se nalazi na oko 150 metara udaljenosti od plaže u Nea Vrasni.
vila-maria-despina-nea-vrasna-1
VILA MARIA DESPINA - NEA VRASNA
Vila Maria se nalazi na oko 40 metara udaljenosti od plaže u mirnom delu Nea Vrasne.
vila-alkis-nea-vrasna-1
VILA ALKIS - NEA VRASNA
Vila Alkis nalazi se na samoj plaži – u prvom redu kuća do mora, na početku šetališta od Nea Vrasne ka Aspravalti. Od centra Nea Vrasne udaljena je oko 350 metara, od Asprovalte oko 900 metara, a od najbližeg restorana svega 70-ak metara.
vila-andjela-nea-vrasna-1
VILA ANĐELA - NEA VRASNA
Vila Anđela se nalazi na 40-ak metara udaljenosti od plaže u mirnom delu Nea Vrasne, a u blizini uređenog šetališta.
vila-aleksandros-nea-vrasna-1
VILA ALEKSANDROS - NEA VRASNA
Vila Alexandros se nalazi na oko 20 metara udaljenosti od plaže u delu Nea Vrasne ka Asprovalti.
vila-marina-vrasna-paralia-1
VILA MARINA - VRASNA PARALIA
Vila Marina nalazi se u Vrasna Paraliji, na samoj obali.
vila-korali-vrasna-paralia-1
VILA KORALI - VRASNA PARALIA
Vila Korali nalazi se u delu Vrasne koji je poznatiji kao Vrasna Paralija, na samo 20 metara od obale. Vila je okružena dvorištem u kome se nalazi garnitura za sedenje gostiju, roštilj, tuš.
vila-lambrini-nea-vrasna-1
VILA LAMBRINI
Vila Lambrini je smeštena u prvoj ulici od šetališta, na 20 metara od plaže. Okružena je prostranim dvorištem sa puno zelenila u kome se nalazi roštilj koji je na raspolaganju gostima vile.
vila-petrana-nea-vrasna-1
VILA PETRANA
Vila Petrana se nalazi na samoj plaži Nea Vrasne. U ponudi imamo prostrane i komforne duplekse i apartmane, od kojih većina ima direktan ili bočni pogled na more.
vila-zanet-palace-nea-vrasna-1
APARTHOTEL ZANET PALACE - NEA VRASNA
Vila Zanet Palace nalazi se na glavnom putu kroz Nea Vrasnu u blizini velikih supermarketa. Od same plaže udaljena je 300 m, a od centra mesta 150 m.
vila-paris-nea-vrasna-1
VILA PARIS
Vila Paris se nalazi u Nea Vrasni na samo 70 m od plaže i na oko 500 m od Asprovalte.
vila-jiota-nea-vrasna-1
VILA JIOTA - NEA VRASNA
Vila Jiota se nalazi na samo nekoliko metara od plaže, nedaleko od centra Nea Vrasne koja je šetalištem uz more (petnaestak minuta) spojena sa Asprovaltom.
vila-tasos-nea-vrasna-1
VILA TASOS - NEA VRASNA
Vila Tasos nalazi se na oko 40m od plaže i oko 900m od Asprovalte. Jedna je od najlepših vila u Nea Vrasni.
vila-niki-nea-vrasna-1
VILA NIKI - NEA VRASNA
Vila Niki nalazi se na oko 40m od plaže i oko 900m od Asprovalte. Vila koja odiše gostoprimstvom i toplinom, sa prelepo uređenim dvorištem.
vila-hrisula-vrasna-paralia-1
VILA HRISULA - VRASNA PARALIA
Apartmani objekta Hrisula nalaze se u mestu Vrasna Paralia, na 80 km od Soluna. Objekat je smešten na samo 100 m od plaže a isto toliko i od centra mesta. Do prvog restorana i supermarketa takođe ima 100 m.
vila-summertime-vrasna-paralia-1
VILA SUMMERTIME - VRASNA PARALIA
Apartmani Summertime nalaze se u Vrasna Paraliji na samo 20 m od prostrane peščane plaže sa divno uređenim šetalištem punim restorana, prodavnica, kafića , taverni… koje se pruža čak do Asprovalte sa jedne i Stavrosa sa druge strane.
vila-asprovalta-beach-nea-vrasna-1
VILA ASPROVALTA BEACH - NEA VRASNA
Apartmani Asprovalta Beach smešteni su na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Bilo da želite miran odmor u Nea Vrasni ili nešto življi provod u razigranoj Asprovalti, pozicija ovih apartmana je idealna zbog blizine centra oba turistička mesta.
vila-sula-vrasna-paralia-1
VILA SULA - VRASNA PARALIA
Vila Sula nalazi se nedaleko od vile Stavrula, na 150 m od plaže.
vila-stavrula-vrasna-paralia-1
VILA STAVRULA - VRASNA PARALIA
Vila Stavrula se nalazi u mirnom delu Vrasne. Ova kućica je izgrađena u sred prelepog pejzaža od maslinovog drveća, palmi i mnogo raznobojnih vrsta cveća. Samo 50 metara je rastojanje izmedju ove vile i mora.