Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine. Široke ulice, lepo uređeni trgovi, kao i brojna igrališta za decu čine da ovo letovalište ne liči mnogo na druga mesta sa uskim, pretrpanim, uličicama punih automobila i ljudi. Gradić je idealan za miran porodični odmor, ali i dobar provod za mlade u mnogobrojnim barovima i noćnim klubovima.

VILA ANNA
Vila Anna nalazi se u mirnom delu Nei Porija, na 200 metara od plaže i na 500 metara od crkve
VILA TOTIS
Vila Totis je smeštena u mirnijem delu Nei Porija i predstavlja idealan smeštaj za porodice. Nei Pori je već dugi niz godina među popularnim destinacijama Grčke i svake godine je sve više turista koji se odlučuju baš za ovu destinaciju.
VILA KATIA
Vila Katia se nalazi u blizini centra letovališta i na svega 200 metara od duge peščane plaže.
VILA ELENA
Nalazi se na oko 100 metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima
VILA SIMPOSIO
Svaki studio/apartman je kompletno opremljen i ima kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj
AZZURO
Vila Azzuro se nalazi u prvom redu Nei Poria, preko puta široke peščane plaže.
VILA VASILIS
Vila je odlično locirana, udaljena je oko 70m od plaže, u neposrednoj blizini se nalazi prodavnica kao i mnogobrojni restorani i barovi.
VILA MARIA
Raspolaže sa lepom baštom, opremljenom sa garniturama za sedenje kao i uslužnim tušem i wc-om, namenjenim za goste vile.
VILA ZEFYROS
Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu Lokacija: Vila je udaljena 100 m od plaže Opis: U našoj ponudi su studija i dupleks apartmani, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice biće renovirane za sezonu 2019. U smeštajnoj jedinici svaki putnik mora imati svoj ležaj (standardni ili pomoćni); […]
GOUZELIS - NEI PORI
Vila Gouzelis se nalazi na oko 230 metara udaljenosti od plaže u mirnom delu Nei Porija a u blizini naše vile Meri. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks apartmanima.
BUKOVO - NEI PORI
Vila Bukovo se nalazi na samoj plaži Nei Porija, iznad istoimenog restorana brze hrane, a u blizini naše vile Tsambika. Raspolaže tripleks apartmanima koji pored izdvojene kuhinje raspolažu sa tri spavaće sobe.
SUNSHINE - NEI PORI
Vila Sunshine se nalazi na samoj plaži Nei Porija, u blizini naših vila Adonis i Dias. Ovaj objekat, starijeg datuma, poseduje komforne petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane sa i bez pogleda na more, kao i dvokrevetne studije.
HRISTOS - NEI PORI
Vila Hristos obuhvata novosagrađene studije i apartmane na prvom spratu naše vile Pupulo Sea, smeštene na 15-ak metara udaljenosti od plaže. Sve smeštajne jedinice imaju bočni ili direktan pogled na more i prve goste će primiti u sezoni 2019. U ponudi su dvokrevetni (pojedini sa mogućnošću dodavanja pomoćnog kreveta) i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni i petokrevetni apartmani.
PUPULO SEA - NEI PORI
Vila Pupulo Sea se nalazi na 15-ak metara udaljenosti od plaže, u drugom redu kuća, a u neposrednoj blizini naše vile Giromania. Ovaj objekat raspolaže četvorokrevetnim dupleks apartmanima, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog kreveta u jednom od njih (singl krevet nešto manjih dimenzija).
VILA MIHALIS NEI PORI
Vila Mihalis se nalazi u centralnom delu Nei Porija, u neposrednoj blizini crkve i na oko 80 metara udaljenosti od plaže. U ponudi ovog objekta su dvokrevetni i trokrevetni studiji kao i četvorokrevetni i petokrevetni apartmani.
VILA MERI
Vila Meri se nalazi u novijem delu Nei Porija, na oko 180 metara udaljenosti od plaže. Ovaj objekat raspolaže lepo održavanim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i petokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima.
VILA DIAS
Vila Dias se nalazi u starom delu Nei Porija, odmah pored naše vile Adonis a na oko 50 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima koji su smešteni na prvom i drugom spratu.
VILA VASO - NEI PORI
Vila Vaso se nalazi na samoj plaži, u centralnom delu Nei Porija u blizini kafea Marabu. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji koji se nalaze na prvom i poslednjem spratu, kao i četvorokrevetni studiji i apartmani koji su smešteni na poslednjem spratu vile.
vila-apostolis-nei-pori-1
Vila Apostolis
Vila Apostolis se nalazi u centralnom delu Nei Porija, na udaljenosti od 120 m od mora.
vila-tasos-nei-pori-1
VILA TASOS
Vila Tasos se nalazi na oko 120 metara udaljenosti od peščane plaže u Nei Poriju.
vila-olympic-hosue-nei-pori-1
VILA OLYMPIC HOUSE
Vila Olympic House ovaj hotel apartmanskog tipa se nalazi na samoj plaži, u centralnom delu mesta Nei Pori. Odlična pozicija, kao i komfor i opremljenost studija svrstava ovaj objekat u red najboljih vila u Nei Poriju.
vila-mikes-apartmans-nei-pori-1
VILA MIKE'S APARTMENTS
Vila Mike’s apartments je smeštena na oko 40 metara od široke, peščane plaže Nei Porija (druga kuća od mora).
vila-despina-eleni-nei-pori-1
VILA DESPINA ELENI
Vila Despina Eleni se nalazi na 70 metara udaljenosti od plaže u novom delu Nei Porija.
vila-ocean-hills-nei-pori-1
VILA OCEAN HILLS
Vila Ocean Hills se nalazi na ulazu u Nei Pori iz pravca Platamona i udaljena je oko 120 metara od široke, peščane plaže.
vila-sula-nei-pori-1
VILA SULA
Vila Sula se nalazi na samoj plaži u novom delu Nei Porija.
vila-giromania-nei-pori-1
VILA GIROMANIA
Vila Giromanija (Giromania) se nalazi na samoj obali Nei Porija, preko puta plaže.
vila-fotini-nei-pori-1
VILA FOTINI
Vila Fotini nalazi se na oko 100m udaljenosti od široke peščane plaže u Nei Poriju u neposrednoj blizini marketa, trafike, zabavnog parka i pijace.
vila-tsambika-nei-pori-1
VILA TSAMBIKA
Vila Tsambika se nalazi na samoj plaži, u centralnom delu Nei Porija, a u neposrednoj blizini naše vile Dionisos.
vila-olympic-house-nei-pori-1
VILA OLYMPIC HOUSE NEW
Vila Olympic House New Apartments obuhvata novosagrađene smeštajne jedinice na četvrtom spratu naše već dobro poznate vile Olympic House u Nei Poriju.
vila-ana-nei-pori-1.jpg
VILA ANA
Vila Ana se nalazi u novom delu Nei Porija, na oko 200 metara udaljenosti od plaže, u blizini naše vile Meri.