Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Marmarasa počinje sa južne strane mesta – van grada , i proteže se do Porto Carasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju. Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine.

VILA JOTA
Vila Jota se nalazi na početku Neos Marmarasa, na oko 80 metara udaljenosti od Paradiso plaže.
VILA TZINA
Vila Tzina (Cina) se nalazi u centralnom delu Neos Marmarasa, u blizini crkve, na oko 80 metara udaljenosti od mora a 500 metara od gradske plaže
VILA ALCANO
Vila Alcano nalazi se u centru Neos Marmarasa, iznad istoimene taverne, nedaleko od vile Sole A Mare.
VILA SOLE A MARE
Vila Sole A Mare je novosagrađena vila koja se nalazi u srcu Neos Marmarasa u glavnoj pešačkoj zoni. Od obale je udaljena 20m, a od poznate gradske plaže koja vodi ka Porto Carasu 300m. Vila je 2015. godine primila svoje prve goste. Smeštajne jedinice imaju direktan pogled na more ili bočni pogled. U ponudi imamo […]
VILA AKROGIALI
Vila Akrogiali smeštena je na samoj obali mora, okružena je bogatom mediteranskom vegetacijom. Ispred same vile nalaze se više manjih plaža, dok je od poznate plaže Paradiso udaljena 800m
VILA IRO
Vila Iro nalazi se 60m od poznate gradske plaže koja vodi ka Porto Carasu, od samog centra grada udaljena je par minuta hoda (300 metara).
VILA MARMARAS
Vila Marmaras nalazi se na svega 20 metara od male plaže, dok je od Paradiso plaže udaljena oko 800 metara
SUNSET 3*
Hotel Sunset 3* nalazi se na na jednoj od najpoznatijih plaža Neos Marmarasa, Paradiso plaži, od koje ga deli ulica i u okviru istoimenog kompleksa
VILA VICKY
Vicky apartmani nalaze se u neposrednoj blizini male luke u Neos Marmarasu. Najbliža plaža vili Vicky je na 350 metara udaljenosti.
VILA STEFANI
ODLIČNA LOKACIJA. Vila Stefani nalazi se u najboljem i najatraktivnijem delu Neos Marmarasa, na 60 metara od gradske plaže.
VILA ALBATROS
Vila Albatros nalazi se u srcu Neos Marmarasa na oko 600 metara od gradske plaže i 50 metara od obale i gradskog trga. Objekat je idealno pozicioniran da gostima bude sve lako dostupno
STAR PARADISE
Hotel Star Paradise 2* je jedan od poznatijih objekata Neos Marmarasa, nalazi se na 100 metara udaljenosti jedne od najpoznatijih plaža, Paradisos plaže
VILA NEFELI
Nalazi se na uzvišenju na 270m od Paradizo plaže, a na oko 500m od centra Neos Marmarasa
VILA TODOROS
Vila Todoros  se nalazi na samoj obali na pešačkoj zoni; u neposrednoj blizini mesta odakle kreće brodić za Porto Carras, na 800m od prelepe peščane plaže
vila-agnanti-neos-marmaras-1
VILA AGNANTI
Vila Agnanti je odlična vila, na odličnoj poziciji, u centru letovališta, udaljena je od mora i šetališta svega pedesetak metara.
vila-nestoras-neos-marmaras-1
VILA NESTORAS
Vila Nestoras, novijeg datuma, nalazi se na izvanrednoj lokaciji, na plaži Paradiso, udaljena od plaže cca 60 metara i na oko 1,75 kilometara od centra Neos Marmarasa.
vila-voula-neos-marmaras-1
VILA VOULA
Vila Voula nalazi se na odličnoj lokaciji, u strogom centru Neos Marmarasa, na šetalištu pored mora. Udaljena je od najbliže male plaže svega oko 150 metara i od velike gradske plaže (kod stadiona) oko 350 metara.
vila-blue-house-neos-marmaras-1
VILA BLUE HOUSE
Vila Blue House nalazi se na odličnoj lokaciji, svega oko 80 metara od strogog centra Neos Marmarasa, od šetališta i mora udaljena je oko 50 metara.
vila-eleni-neos-marmaras-1
VILA ELENI
Vila Eleni je starijeg datuma, nalazi se na izvanrednoj lokaciji, jednom od trgova, u samom centru letovališta na samoj obali i šetalištu.
vila-stefanos-neos-marmaras-1
VILA STEFANOS
Vila Stefanos se nalazi na početku Neos Marmarasa, na Paradiso plaži od koje je udaljena oko 80 metara.
vila-tasos-neos-marmaras-1
VILA TASOS
Vila Tasos se nalazi u blizini igrališta u Neos Marmarasu, na oko 200 metara udaljenosti od gradske plaže.
VILA MARTA
Vila Marta se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa na oko 250 metara udaljenosti od mora, a na oko 500 metara od Paradiso plaže, dok je sam centar mesta udaljen par minuta hoda.
vila-zeppos-neos-marmaras-1
VILA ZEPPOS
Vila Zeppos nalazi se u zalivu Simonitiko na 11km od Neos Marmarasa do kog se stiže putevima kroz prelepe prirodne predele preko Porto Carrasa.
vila-triton-neos-marmaras-1
VILA TRITON
Vila Triton je nova kuća sagrađena 2014. godine nalazi se na 80m od Paradeisos plaže u Neos Marmarasu.
vila-santala-neos-marmaras-1
VILA SANTALA
Vila Santala nalazi se na jednom od trgova, na početku šetališta ka peščanoj plaži.
vila-karajanis-neos-marmaras-1
VILA KARAJANIS
Vila Karajanis nalazi se na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva "Paradeisos", na 800m od centra Neos Marmarasa.
vila-dire-neos-marmaras-1
VILA DIRE
Vila DiRe nalazi se u najlepšem centralnom delu Neos Marmarasa na oko 20m od obale, a na 5 min lagane šetnje do gradske peščane plaže.
vila-dioskuri-mezonete-neos-marmaras-1
VILA DIOSKURI MEZONETE
Mezonete Dioskuri se nalaze na 100m od plaže Paradeisos.
vila-dioskuri-neos-marmaras-1
VILA DIOSKURI
Vila Dioskuri nalazi se na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva „Paradeisos“, na nešto više od 800m od centra Neos Marmararasa.
vila-ina2-neos-marmaras-0
VILA INA 2
Vila Ina 2 se nalazi na samo 50m od obale i na nekih 100m od prvih plaža na najvećoj i najlepšoj gradskoj plaži Neos Marmarasa.