Lep gradić, pun zelenila, smešten uz lepu dugačku plažu, pod Olimpom, nedaleko od Katerini. Duž dugačkog šetališta postoji gradska plaža, a posle luke, malo izvan centra je i velika plaža po svačijem ukusu. Letovalište se može pohvaliti velikim brojem prodavnica, taverni, kafeterija, diskoteka, hotela, restorana brze hrane. Prijatna klima, toplo, bistro i čisto more, ljubazni domaćini i veoma pristupačne cene će sigurno ispuniti Vaša očekivanja o prijatnom i lepom odmoru.

VILA REX
Vila Rex se nalazi u samom centru Platamona u pešačkoj zoni. Od plaže je udaljena 20m.
vila-polina-platamon-1
Vila Polina
Vila Polina se nalazi u samom centru Platamona. Od plaže je udaljena 150m.
VILA HATZI
Vila Hatzi se nalazi u pešačkom delu Platamona, od plaže je udaljena 30 m.
vila-efrosina-platamon-1.jpg
VILA EFROSINA
Vila Efrosina se nalazi u strogom centru letovališta, na obali i šetalištu, odmah pored gradske plaže. Od velike plaže, vila Efrosina je udaljena oko 380 metara, a od marine i crkve oko 150 metara.
vila-manos-platamon-1
VILA MANOS
Vila Manos se nalazi u strogom centru letovališta odmah, izmedju glavne ulice i marine i izmedju gradske i velike plaže. Od velike plaže, vila Manos je udaljena oko 80 metara, od gradske oko 200, od marine 30 i od crkve oko 200 metara.
vila-ilios-platamon-1
VILA ILIOS
Vila Ilios nalazi se na 200 metara od plaže i 100 metara od centra letovališta. Platamon je lep gradić, pun zelenila, a i letovalište koje može da se pohvaliti velikim brojem prodavnica, taverni, diskoteka, kafeterija…