Vrachos Beach se nalazi na pola puta izmedju Parge (35 km) i Preveze (35 km), na obali jonskog mora. Do ovog lepog, kod nas ne mnogo poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za manje od 3 i po sata vožnje novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos). Vrachos Beach je smeštena na prelepoj, preko dva kilometra dugoj peščanoj plaži (možda i jednoj od najlepših na obali jonskog mora) sa tirkizno plavim morem. Pored lepog šetališta pokraj plaže, nalazi se veliki broj kafića, klubova i odličnih ribljih taverni i restorana. Letovalište predstavlja pravo mesto za bezbrižan odmor, a naročito je poznato medju Grcima i Italijanima i vrlo često predstavlja izbor za kupanje čak i gostima iz obližnjih mesta. Blizina Parge i Preveze (pa čak i Lefkade – 60 kilometara) pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku… Ukoliko se odlučite da Vaš odmor provedete u ovom malom letovalištu sa perfektnom plažom, sigurno nećete pogrešiti. Kombinacija toplog mora, borove šume i planina u zaledju, garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje. Na desetak kilometara od Vrachos Beach-a se, nalazi i Ammoudia sa predivnim zalivom i plažom. Sve u svemu, Vrachos Beach je jedan od naših favorita i garant za ODMOR 100%.

vila-flevas-mill-vrachos-beach-1
VILA FLEVAS MILL
Vila Flevas Mill je lep mali hotel apartmanskog tipa, nalazi se na sredini prelepe Vrahos plaže, na samoj plaži od koje je deli samo šetalište uz more.
vila-papa-nikos-vrachos-beach-1
VILA PAPA NIKOS
Vila Papa Nikos nalazi se u centru letovališta, na šetalištu i plaži.
vila-papa-elefteria-vrachos-beach-1
VILA PAPA ELEFTERIA
Vila Papa Elefteria nalazi se u centru letovališta, malo “uvučena” od šetališta i plaže (izolovana od buke i gradske vreve). Od peščane plaže je udaljena manje od 50 metara, od koje je deli susedna vila Papa Nikos i šetalište.
vila-velissarios-vrachos-beach-1
VILA VELISSARIOS
Vila Velissarios je starijeg datuma, nalazi se u centru letovališta, malo "uvučena” od šetališta i plaže (izolovana od buke i gradske vreve).
vila-vrachos-holidays1-vrachos-beach-1
VILA VRACHOS HOLIDAYS 1
Vila Vrachos Holidays 1 je prvi kompleks koji se nalazi na ulazu u Vrahos u prvom redu na manje od 50 m od plaže. Odabirom ove vile, zasigurno ste odabrali komfor i lep provod.
vila-vrachos-holidays2-vrachos-beach-1
VILA VRACHOS HOLIDAYS 2
Vila Vrachos holidays 2 je drugi kompleks koji se nalazi iza prvog – Vrachos holidays 1. Nalazi se na ulazu u Vrahos u prvom redu na manje od 50 metara od plaže.
vila-vagia-view-vrachos-beach-1
VILA VAGIA
Vila Vagia, zamislite…preko dva kilometra duga peščana plaža, tirkizno plavo more, a po ivici ređaju se kafići, klubovi, riblji restorani, a na samo 150 metara udaljenosti od ove idile nalazimo na ovu veličanstvenu vilu.
vila-ionian-view-vrachos-beach-1
VILA IONIAN VIEW
Vila Ionian View se nalazi na 150 metara od plaže i pruža prelep pogled na ceo zaliv.
vila-karnagio-vrachos-beach-1
VILA KARNAGIO
Vila Karnagio je porodična kuća smeštena na samoj obali mora u mestu Vrachos.