Zanimljivosti

UNIQA putno osiguranje u inostranstvu

Posted By : admin/ 97


 

 

Putno osiguranje u inostranstvu

„Svet je knjiga. Onaj koji ne putuje pročita samo jednu stranicu“. Ako ste avanturista, volite da putujete i uživate u upoznavanju novih mesta, naroda i kultura, ne dozvolite da vam nepredviđene okolnosti pokvare radost putovanja. Uz UNIQA putno osiguranje uvek putujte bezbrižno!

 

Putno osiguranje omogućava

Organizaciju pomoći u slučaju nastanka potrebe za lečenjem u inostranstvu

Naknadu troškova lečenja nastalih usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja

Organizaciju pomoći i naknadu troškova u slučaju gubitka prtljaga, kašnjenja leta, prevodilačke usluge, pravne pomoći itd.

Pozovite Kontakt centar za pomoć na broj telefona + 381 11 36 36 955 ili besplatan Viber broj 063 36 75 99

Saopštite svoje podatke

Opišite nastali osigurani slučaj i postupite po datim instrukcijama

Kontakt centar je dostupan 24 časa dnevno, 365 dana u godini

Osigurani slučaj može prijaviti lično osiguranik ili neko drugi u njegovo ime

Nakon pruženih usluga u zdravstvenoj ustanovi, nemate obavezu plaćanja troškovaUgovaranje DODATNOG RIZIKA za COVID-19 (nastankom infekcije korona virusom, možete računati na organizaciju neophodne zdravstvene pomoći i pokriće troškova lečenja do iznosa od 5.000 evra)

 

Kako postupiti ukoliko nastane osigurani slučaj?

Pozovite Kontakt centar za pomoć na broj telefona + 381 11 36 36 955 ili besplatan Viber broj 063 36 75 99

Saopštite svoje podatke

Opišite nastali osigurani slučaj i postupite po datim instrukcijama

Kontakt centar je dostupan 24 časa dnevno, 365 dana u godini

Osigurani slučaj može prijaviti lično osiguranik ili neko drugi u njegovo ime

Nakon pruženih usluga u zdravstvenoj ustanovi, nemate obavezu plaćanja troškova

 

Šta sve pokriva putno osiguranje u inostranstvu?
Neophodni lekarski tretman za vreme boravka u inostranstvuLekovi, rendgenski i ultrazvučni pregledMedicinski prevoz I hospitalizacijaPovratak dece u zemlju prebivalištaPovratak bolesnika u zemlju prebivalištaŠteta nastala usled gubitka ili krađe prtljagaŠteta nastala usled kašnjenja avionskog letaPravna zaštitaPomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata

 

Kada se odlučite na polisu putnog osiguranja znajte da putujete bezbrižno.
Prvi korak planiranja putovanja je iza vas. Odabrali ste destinaciju, pa sada uživate u svakom pominjanju odlaska na odmor i pripremi za polazak. Međutim, putovanja mogu ponekad doneti neželjene situacije te vam pokvariti dugo očekivani užitak. Preduhitrite neugodnosti i umanjite njihov uticaj na tok svog odmora ugovaranjem polise UNIQA putnog osiguranja.

Pogodnosti za one koji često putuju
Ako je za vas odlazak na putovanje u inostranstvo svakodnevica zbog čega uvek imate spreman kofer za polazak, bilo bi dobro razmisliti o jednogodišnjem putnom osiguranju. Za jednokratno uplaćen iznos imate ugovoreno zdravstveno osiguranje za neograničen broj putovanja u inostranstvo.

 

Obaveštenje za Grčku

Posted By : admin/ 246

NOVI PROTOKOL ULASKA U GRČKU OD 1. JULA 2020. godine

 

Počevši od 1. jula 2020. godine, svi putnici koji ulaze u Republiku Grčku, dužni su da ispune Passenger Locator Form – PLF (link za popunjavanje PLF obrasca: https://travel.gov.gr/) najmanje 48 sati pre ulaska u zemlju, pružajući detaljne informacije o mestu polaska, trajanju prethodnog boravka u drugim zemljama i adresi boravka tokom boravka u Grčkoj.

 

PROČITAJ VIŠE

Pefkohori – zvezda Halkidikija

Posted By : admin/ 327

Pefkohori

je jedno od najpopularnijih letovališta grčkog poluostrva Halkidiki.

Nalazi se u Toronskom zalivu, na istočnoj strani takozvanog „prvog prsta“ – poluostrva Kasandra. Kasandra je najposećeniji deo Halkidikija, a Pefkohori je njena najveća turistička zvezda.

PROČITAJ VIŠE

Zašto je Zakintos biser Jonskog mora?

Posted By : admin/ 254
Već godinama Zakintos se nalazi u samom vrhu top turističkih destinacija. „Ostrvo kornjača“ ili „zlatno ostrvo“ neki su od epiteta koje krase ovo najjužnije grčko ostrvo u Jonskom moru. Naziv potiče od sina trojanskog kralja  Dardanusa – Zakintosa. Prema legendi, starogrčki bogovi Apolon i Artemida izabrali su da borave upravo ovde zbog prijatne klime i lepote bujne vegetacije. Osvajanju ovog prelepog mesta nije odeleo ni Odisej. Kasnije ga okupiraju Rimljani, a potom Vizantici,Mlečani i Englezi. Zakintos je u novijoj istoriji stradao u velikom zemljotresu 1953 god.

PROČITAJ VIŠE