O NAMA

Skyline Travel doo Beograd

Turistička agencija Skyline Travel osnovana je 2012. godine. Od tada smo rasli kao što je raslo i Vaše poverenje, kao korisnika naših usluga,  u nas. Od našeg osnivanja, sa ponosom možemo reći da se broj korisnika naših usluga konstantno uvećavao. Najbolji pokazatelj da smo na pravom putu i da posao koji radimo radimo na najbolji mogući način je činjenica da se iz godine u godinu vraćate da nam ukažete poverenje u kreiranju Vašeg odmora. Poštujući pravilo da je „najbolja reklama preporuka zadovoljnog korisnika“ usvojili smo kodeks rada po kome smo prepoznatljivi kod korisnika naših usluga. Trudimo se da idemo iznad i šire kako bi vam i dalje prva asocijacija na saradnju sa nama bila usluga i kvalitet.

ZAŠTO MI?

Naši putnici nas svrstavaju u red agencija sa najraznovrsnijom ponudom aranžmana na tržištu. S obzirom da smo vlasnici licence OTP 60/2020 od 30.01.2020 kategorije A20., ali i poslovni partneri svih renomiranih tour operatora, pružamo Vam mogućnost da na jednom mestu imate kompletnu ponudu tržišta Republike Srbije a i šire. Naša kompletna ponuda obuhvata sve iz domena turizma bez obzira da li se radi o individualnoj ili grupnoj rezervaciji hotela ili apartmana za letovanje ili zimovanje, organizacije posete nekoj od metropola, organizacije seminara ili team buildinga, rezervacije avio ili bus karata, organizacije krstarenja… Široka lepeza naših poslovnih partnera omogućava našim putnicima da mogu izabrati bilo koji aranžman i realizovati ga uz nas. Mi smo tu da zajedno sa Vama uporedimo kvalitet i cenu, prednosti i mane svake ponude i da tako dođemo do najboljeg rešenja za Vas. Brzo poređenje stotine tour operatora i hiljade hotela daće nam najadekvatnije rešenje za Vaš izbor. Od prvog kontakta sa nama upoznaćete svog ličnog savetnika za putovanje po imenu i licem u lice jer nam je od vitalnog značaja poverenje koje se najbolje gradi direktnim kontaktom. Organizacija vlastitog odmora može biti veoma stresan zadatak. Dajte nam Vaš posao. Izborom nas kao Vašeg specijalizovanog operatora nesumnjivo ćete uštedeti vreme, napor i sredstva.  Pružamo Vam sigurnost da ste u pravim rukama i da ste napravili pravi izbor činjenicom da dok ste na putu pomoć nikad nije van domašaja. Legitimnost koja stoji iza nas u vidu odobrene licence za organizaciju putovanja od strane Vlade Republike Srbije i članstva u različitim asocijacijama turističke industrije govori o nama kao ozbiljnom partneru koji će Vam zaista omogućiti najbolju uslugu iz domena našeg posla. Naš moto „Nebo je granica“ savršeno opisuje naš rad i naše ime „Skyline Travel“.

  • Letovi prve klase

  • Hoteli 5 *

  • Aranžmani za svačiji džep

  • Odlični vodiči

  • Avio i autobuske karte

  • članica YUTA

  • Organizavanje individualnih putovanja

  • Kupovina osiguranja na licu mesta

YUTA GARANCIJA PUTOVANJA

Sve na jednom mestu

Sve na jednom mestu

Turistička agencija Skyline Travel Vam nudi kompletnu ponudu za letovanje, zimovanje, obilaske Evropskih metropola, uslugu rezervacija avio i bus karata, individualne rezervacije hotela, uslugu izrade putnog zdravstvenog osiguranja. Naša prednost su ugovori sa svim renomiranim tour operatorima tako da možete izabrati bilo koji aranžman bilo kojeg tour operatora i realizovati ga kod nas.

Zagarantovano najbolje cene

Detaljnom pretragom svih hotela i tour operatora omogućićemo Vam da svoj aranžman realizujete po najpristupačnijim uslovima na tržištu. Takođe uz naše rezervacione sisteme i pretraživače omogućićemo Vam da u agenciji Skyline Travel rezervišete svoju avio ili bus kartu po najpovoljnijim cenama.

Aranžmani kreirani samo za Vas

Agencija Skyline Travel je vlasnik licence za organizovanje turističkih putovanja OTP 28/2013 izdate od strane APR-a, tako da za Vas možemo kreirati aranžman po Vašoj želji. Bilo da je u pitanju individualna poseta nekoj od Evropskih metropola, vikend seoskog turizma ili organizacija seminara i team buildinga, Vaše je samo da date ideju i zahtev za kreiranje aranžmana. Nebo je granica.

Posebne pogodnosti za pravna lica

Zahvaljujući raznovrsnosti svoje ponude turistička agencija Skyline Travel svake godine uvećava broj svojih poslovnih partnera. Svi zaposleni i članovi porodica zaposlenih kod naših poslovnih partnera imaju posebne pogodnosti koje se ogledaju u vidi popusta, posebnih uslova plaćanja i drugih pogodnosti. Naša saradnja sa gotovo svim državnim ustanovama u Republici Srbiji omogućava velikom broju klijenata da naše usluge koristi uz određene beneficije. Saradnja sa sindikatima i državnim preduzećima polako postaje nešto po čemu smo i najpoznatiji.
37501
Zadovoljnih klijenata
7740
Međunarodnih letova
850
Odsedanje u Hotelima
140
Dalekih destinacija
8960
Fantastičnih izeta
Kontaktirajte nas

Vaš odmor ili poslovno putovanje možemo pretvoriti u nezaboravno iskustvo.