Vrnjačka Banja je najveća i najpoznatija banja u Srbiji. Nalazi se u centralnom delu Srbije, 200 km južno od Beograda u podnožju planine Goč. Poznata je po svojim prelepim parkovima (64 ha) i lekovitim mineralnim izvorima: „Topla Voda“ (36,5 C), „Snežnik“ (17 C), „Jezero“ (27 C) i „Slatina“ (14 C), koji uspešno leče: dijabetes, bolesti organa za varenje i reumatske bolesti.

SB MERKUR
Objekat Merkur Novi je smešten u samom centru Vrnjačke Banje, u srcu Vrnjačkog parka, nadomak šetališta - Promenade.
HOTEL TONANTI
Hotel "Tonanti" jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije boljke namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog).
VILA TOP HILL RADOSAVLJEVIĆ
Vila Top Hill Radosavljević se nalazi na uzvišenju zvanom Sunčani breg i udaljena je svega 700 m od centra Vrnjačke Banje, odakle se pruža pogled na prelepo prirodno okruženje banje.
HOTEL BANBUS
HOTEL „BANBUS“ Nalazi se u jednom od najlepših delova Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini olimpijskog bazena i izvora Snežnik, na samo nekoliko minuta hoda do centra. Okružen borovom šumom, sa velikim brojem pešačkih staza, idealno je mesto za sve ljubitelje prirode i rekreacije. Objekat sadrži recepciju, restoransku salu, parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. […]